Ce înseamnă pentru mine fotografia?

Postat la 19:58 | Scris de Daniela

Prin fotografie se pot întelege mai multe. Şi anume: viaţă, moarte, ură, dragoste/iubire, etc. De multe ori, fotografia se defineşte ca find o amintire cu anumite momente din viaţă.
Pentru mine însă, fotografia este mai mult de atât. Este o comoară ce se aşează în albumul amintirilor, unde îi pot vedea pe cei dragi care numai sunt, natura în propria ei înfăţişare, momente inedite din viaţă.
Uneori, fotografia poate prinde viaţă. Ma uit la ea şi încep să visez cu ochii deschişi. Parcă sunt acolo, parcă plutesc…
Alteori, pozez fără să vreau, instantaneu, cu aparatul minţii şi cu o memorie foarte bună care în viitor, mă ajută să mă redescopăr în anumite situaţii pe care nu mi le-aşi fi imaginat, mă ajută de asemenea să-mi aduc aminte de un moment din viaţă pe care îl pot împărtăşii cu cei dragi, să le construiesc o fotografie din cuvinte şi nu, numai.

Motto: “Fotografia este cea mai de preţ amintire din albumul vieţii.”

Mai jos, puteţi viziona câteva poze făcute de mine şi de Roxana în Apuseni.

Cu această postare particip la concursul de postări pe teme foto organizat de Fotograf Nunta Bucuresti şi Omlette du Fromage.

Share Button

3 Comentarii la Ce înseamnă pentru mine fotografia?

  • Daniela
   May 14, 2011 at 11:54 am (12 years ago)

   Mersi. :)

   Reply
 1. Bogdan Terente- fotograf
  August 28, 2013 at 11:15 am (10 years ago)

  Ioi, frumos scris. (as fi vrut sa vad si fotografiile din Apuseni dar se pare ca exista o mica problema cu accesarea lor)

  Reply

Lasa un comentariu