Cazul Rosia Montana

Postat la 20:57 | Scris de Daniela

Ca sa clarificam cum e cu Rosia Montana si de ce toti tinerii ies in strada. Pana si la mine in oras cand s-a desfasurat o actiune cu biciclete, au fost cativa tineri care au protestat impotriva a tot ceea ce se intampla la Rosia Montana.

Cel mai trist lucru din toata aceasta nebunie este ca tara noastra, nu este capabila sa faca ceea ce fac canadienii. Unu la mana, nu avem utilaje si doi, statul nici macar nu se sinchiseste sa le procure.
Si pentru ca altii au venit sa ne fure bogatia naturala, noi primi doar 6% din veniturile care se inregistreaza in urma extractiilor. Trist.

Alta problema, poate cea mai grava este ca se va forma un lac imens pentru cianura, care cu timpul, se va infiltra in panza freatica. Ghici cine va avea de suferit? Noi!

cazul rosia montana

Share Button

8 Comentarii la Cazul Rosia Montana

 1. Xxx
  September 3, 2013 at 9:50 pm (8 years ago)

  Ma sa stii ca ai dreptate, dar cel mai mult imi place “iasa”:-D

  Reply
  • Daniela
   September 3, 2013 at 10:33 pm (8 years ago)

   Gata frate! Am corectat.

   Reply
 2. Vice
  September 4, 2013 at 1:38 pm (8 years ago)

  Eu cred ca unii care ies in strada nu prea au ce face pe acasa si chiar habar nu au despre ce este vorba.

  Reply
 3. Ciprian
  September 4, 2013 at 3:54 pm (8 years ago)

  Eu sunt încă de acord cu exploatarea! Poate că sunt tânăr şi nu văd totul, dar dacă statul nu face, măcar să facă altul şi să ne dea şi nouă părticica!

  Reply
  • Lucian
   September 5, 2013 at 4:29 pm (8 years ago)

   Deci e normal ca statului roman sa ii revina 6%?

   Reply
  • Dan
   September 7, 2013 at 10:57 am (8 years ago)

   Si pentru 6% care hai sa fim seriosi nu e o suma colosala sa distrugem natura. Noi ca cetateni castigam niste cianuri iar cei de la conducere se umplu de bani din “comisioane”

   Reply
 4. Raluca
  September 5, 2013 at 9:50 am (8 years ago)

  E un lucru foarte trist faptul ca statul raman permite asa ceva. Nu vom avea nimic de castigat, acei 6% vor fi necesari sa fie reinvestiti in reabilitarea zonei distruse, si atunci unde e marea afacere ? Eu, efectiv nu vad ce castiga din acest lucru statul roman sau ce castigam noi cetatenii cu drept de vot la fiecare al patrulea an !

  Reply
 5. Cristian
  September 9, 2013 at 1:08 pm (8 years ago)

  Marea problema este ca cetatenii nu sunt informati! Iar cea mai mare problema este ca nici doresc sa fie! Inghit doar ce primesc de la televiziuni, iar televiziunile se stie deja ca sunt cumparate. Eu nu inteleg, insa, de ce nu poate interveni Parlamentul European intr-o astfel de situatie!

  Reply

Lasa un comentariu