Care-i faza cu antenele Vodafone?

Postat la 12:39 | Scris de Daniela

Acum două, trei săptămâni, nişte tipi se căţărau pe un bloc, iniţial crezând că oamenii repară ceva la acoperiş. Câteva zile mai târziu să văd că ei montau o antenă de la Vodafone.
La mine în cartier, blocurile sunt relativ apropiate aşa că radiaţiile mă afectează în mod direct.

Cum au reuşit să ţintească blocul?
Locatarii primesc 100€/apartament şi geamuri termopane la scară. Iniţiat băieţii au mai încercat şi la alte blocuri dar evident au fost refuzaţi. Oamenii erau conştienţi la ce se expun.

Sunt curioasă câte radiaţii emite o astfel de antenă şi de ce insistă să monteze astfel de antele aproape de centrul oraşului (căci nu sunt departe), când ar trebui să se ducă naibii să le pună în zone cu semnal redus sau deloc.
Ţin minte că acum două, trei veri, am fost pe la Cheile Cernei sau Nerei, mă rog nu ştiu exact. Nu era nici o liniuţă de semnal, dar nici una. Nu puteai lua legătura cu nimeni şi ei vin să-mi monteze mie deasupra capului antene.
Ah şi mai e una cred că de la Cosmote, deşi iniţial s-a zis că e de la RDS.

Share Button

5 Comentarii la Care-i faza cu antenele Vodafone?

 1. Taraboste
  October 29, 2012 at 3:06 pm (10 years ago)

  Contribuie si ei la durerile de cap ale bucurestenilor. Stii cum e, orice lucru bun are si o componenta negativa daca o cauti. In cazul antenelor GSM nu trebuie s-o cauti prea mult.

  Reply
 2. Dragos
  October 29, 2012 at 4:07 pm (10 years ago)

  Partea buna e ca o sa ai semnal full acasa. Ce e culmea, e ca exact cei de dedesubt sunt mai putin afectati, antena nefiind orientata in jos.

  Reply
 3. Sarcasticu
  October 29, 2012 at 8:05 pm (10 years ago)

  Mind control! :)))

  Reply
 4. kamagra
  October 31, 2012 at 5:10 pm (10 years ago)

  Le-am observat si le-am ignorat pana acum. De-acum o sa le acord ceva mai multa importanta, in sensul ca le voi ocoli. Prin prejma casei nu am…

  Reply

Lasa un comentariu