Au încercat să introducă telefoane în penitenciar

Postat la 20:03 | Scris de Daniela

Nu cred că mă pot pune în pielea deţinuţilor. Doar ei şi cei care i-au prins ştiu de ce sunt acolo. Până acum totul clar. Dar, de ce ar avea nevoie nişte deţinuţi de telefoane? Să joace Snake? Să trimită sms-uri? Să-şi planifice următoarele mizerii?

Întreb că nu ştiu sincer de ce ar fi nevoie de un telefon. Nu am fost niciodată într-un penitenciar, dar cred că acolo nu ar mai fi nevoie sincer de femei de servici. De ce nu ar face deţinuţii treaba asta? Ca să nu mai aibă alte preocupări gen telefoane mobile, sticle de whiskey şi altele. Trebuie şă îşi omoare timpul cu ceva dar din păcate, cei care conduc penitenciarele nu le dau prea multe idei de activităţi, tocmai ce ar trebui să o facă pentru a uita de problemele vieţii. Pentru a uita de ce au fost inchişi.

Şi aşa jandarmii/politiştii freacă menta zi de zi, de ce nu ar fi buni să îi păzească pe deţinuţi câteva ore pentru execritarea atribuţiilor. Dar deh, cine să facă treaba asta. E o idee pentru a nu mai fi aceaşi oameni spălăciţi şi mizerabili după ieşirea din închisoare.

Bonus: o alternativă la ce am postat eu aici.

Share Button

3 Comentarii la Au încercat să introducă telefoane în penitenciar

 1. Bogdan
  January 24, 2012 at 12:50 am (12 years ago)

  ma, nici eu n-am fost pe dupa gratii dar se presupune ca mai au si ei rude, neveste, copii… or vrea sa-i sune, sa-i auda… la naiba, sunt oameni si ei

  Reply
 2. Prison
  January 25, 2012 at 11:29 am (12 years ago)

  De unde ai scos-o pe-asta cu femei de serviciu in penitenciare? Detinutii isi asigura singuri toate serviciile, de la mancare, curatenie, reparatii, intretinere etc. Cat despre telefoane, detinutii au mai multe drepturi acum, printre care convorbiri de cateva minute pe zi la telefoane cu cartela. Aceste convorbiri, binevenite dealtfel pentru ei, costa insa de 100 de ori mai mult decat normal ( 6 min.= 15ron). Cat despre populatia carcerala, intr-adevar, cam 60% sunt drojdia societatii, dar sa tinem cont si de restul, care au gresit cum poate gresi oricare dintre noi: accidente rutiere, mici evaziuni, amenzi neplatite etc.

  Reply
  • Daniela
   January 25, 2012 at 1:42 pm (12 years ago)

   @Prison ai fost vreodata intr-un penitenciar de esti asa sigur pe tine? (In legatura cu femeile de servici). Da ar fi o chestie sa faca ei desi nu cred.

   Reply

Lasa un comentariu