Smart Evo Tel partener eMag si husa cumparata de la ei

Postat la 18:09 | Scris de Daniela

Olla, guys!

Stiu ca in scris, nu ne-a mai “vazut” de mult”. Cu fiecare articol pe care il scriu mai des sau mai rar incerc sa ma auto-ambitionez sa scriu mai des dar se pare ca nu pot, insa eu tot incerc. Sunt de obicei tot mai ocupata si timpul nu-mi prea mai permite.

Vreau sa va povestesc o mica intamplare cu cei de la Smart Evo Tel, un partener eMag de la care mi-am achizitionat acesta husa, dar pe culoarea Rose Gold.
Coletul mi-a ajuns complet, toate bune si frumoase pana cand pun husa pe telefon ca sa observ o taietura in partea ei de sus. I-am sunat a2-a zi pe baieti, le-am transmis sa imi trimita alta husa deoarece fiind noua, nu concep sa fie cu defecte si ca este ok daca o desface la ei pentru a vedea daca defectul persista. Zis si facut, dar pare ca a fost un defect din fabricatie ceea ce mi-a parut enorm de rau, deoarece se potriveste perfect cu telefonul.

In fine, mi s-a zis ca mi se trimit banii inapoi, eu stand si gandindu-ma, am zis ok, o pastrez pentru 30 lei cat a fost husa, fara alte complicatii, eu vrand doar o husa nedeteriorata deoarece nu am obiceiul sa trimit produsele inapoi, decat in cazuri extreme. Le-am trimis pe mail niste poze cu husa ca sa isi poata da seama de defect si eventual sa nu mai trimita la alti clienti, iar eu primesc urmatorul reply:

Sincer va spun ca am ramas foarte impresionata. Practic, oamenii s-au simtit vinovati pentru defectul husei chiar daca nu a fost vina lor.

Tot repsectul din partea mea!

[Acest articol a fost scris din propria initiativa pentru buna cooperare de care au dat dovada!]

Share Button

4 Comentarii la Smart Evo Tel partener eMag si husa cumparata de la ei

 1. Fotograful
  April 24, 2017 at 1:10 pm (2 years ago)

  Se pare ca mai sunt sperante pentru Romania. Oricum e un caz fericit…rar…

  Reply
 2. Pantofi Dama
  May 15, 2017 at 4:22 pm (2 years ago)

  Pot spune ca ai avut noroc de o firma serioasa, eu am avut o problema asemanatoare, am comandat o pereche de incaltaminte si cand i-am primit erau patati. Am sunat, am dat mail cu poze etc, mi-am recuperat banii 2 saptamani, dupa ca eu primit produsul de la mine.
  Nu a contat ca nu a fost vina mea, ca poate aveam nevoie de incaltaminte in timpul ala… de atunci fac comanda doar de pe un singur magazin online de incaltaminte, Boutique Arena, fiindca sunt foarte seriosi si au schimbat imediat un produs pe motiv ca marimea nu era buna

  Reply
 3. Andrei
  November 4, 2017 at 1:48 am (2 years ago)

  Cea mai tare experienta am avut-o cu cei de la https://www.etelefon.ro , am comandat o folie de Allview P8 energy pe care am primit-o gratuit din cauza faptului ca ei nu au testat inca calitatea produsului si nu le vand pana nu le probeaza pe telefoane, m-au rugat ca dupa primirea pachetului sa le dau o recenzie cat de multumit sunt si sa le fac cateva poze cu folia montata pe telefon. Pe viitor sunt constient ca pot avea incredere maxima in acest magazin si mai ales ca au numai review-uri bune.

  Reply

Lasa un comentariu